Verhuistips

Wij helpen u verhuizen.

U gaat verhuizen. En nu? Een verhuizing wordt vaak onderschat. Er komt vaak meer bij kijken dan wordt gedacht. Daar helpen wij u graag bij! Om u goed voor te bereiden op uw verhuizing hebben we een handig checklist voor u samengesteld. Hierop staan de belangrijkste zaken waar u aan kunt denken. Gratis tips om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Heeft u na het lezen van deze handige checklist nog vragen? U kunt ons altijd mailen of bellen. Mail naar info@vanzoggelverhuizingen.nl of bel 0413 782 102 voor meer informatie

Checklist verhuizing

Als u gaat verhuizen zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Print de lijst uit en vink af wat u al gedaan heeft. Een handig overzicht! Op deze manier weet u zeker dat u niets vergeet en bent u goed voorbereid op de verhuisdag.

Checklist voor particulieren
Checklist voor bedrijven
Inpaktips


Verhuisdozen

Het is bij ons ook mogelijk om verhuisdozen en andere materialen te huren of te kopen. Neem hiervoor contact met ons op voor prijzen en meer informatie.

Persoonlijk

Wij leren u graag kennen in een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek, waarin wij uw wensen in kaart brengen om u zo goed mogelijk te helpen.

Transparant

Op basis van uw wensen brengen wij een offerte uit, eventueel volledig gespecificeerd. Zo weet u precies waarvoor u betaalt.

Deskundig

Onze deskundige verhuizers werken volgens een duidelijke verhuisplanning en gaan uiterst voorzichtig om met uw eigendommen.

Compleet

Naast verhuizingen kunt u ook bij ons terecht voor opslag van uw eigendommen. Wij hebben zowel kistopslag als archiefopslag.

Eén doel:
tevreden klanten

We werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. We hebben tevreden klanten omdat we goed naar onze klanten luisteren voordat we aan de slag gaan en toegewijde medewerkers hebben die met veel plezier hun werk doen. Dat merkt u aan álles.

0

tevreden klanten

0

Taxaties per jaar

0

Containers (20ft)

0

Vele km's per jaar

Klanten
vertellen

Check ook de onafhankelijke beoordelingen via de erkende verhuizer, klik hier!

Keurmerken