Opslagruimte huren

Bent u op zoek naar een geschikte opslagruimte? Van Zoggel biedt opslagruimte voor zowel bedrijven als particulieren. Uw goederen staan bij ons veilig en netjes opgeborgen onder een constante temperatuur en zonder invloeden van buitenaf.

Opslag goederen

Onze opslagmogelijkheden zijn ideaal voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel, bijvoorbeeld bij een verhuizing of tijdens een verbouwing. Ook goederen die u niet vaak nodig heeft, maar thuis wel veel ruimte in beslag nemen, kunt u veilig opslaan in onze opslagruimte.

Opslagruimte voor bedrijven

Het archief, promotiemateriaal, extra voorraad: het neemt allemaal ruimte in beslag die u beter kunt gebruiken. U heeft geen omkijken naar goederen die bij Van Zoggel beveiligd in opslag staan. Het huren van een opslagruimte kan in dit geval uitkomst bieden. Wij bieden afgesloten, verwarmde archiefopslag met stellingkasten en diverse soorten opbergsystemen. Vooral voor het “rustend archief” is dit voor vele bedrijven een uitkomst.

Tarieven opslagruimte

Bij Van Zoggel zit u niet vast aan langdurige huurcontracten voor opslagruimte. U huurt per maand, u betaalt per maand. Simpel, flexibel en voordelig. U huurt al opslag vanaf 1,48 per dag! Informeer naar onze aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden.

Persoonlijk

Wij leren u graag kennen in een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek, waarin wij uw wensen in kaart brengen om u zo goed mogelijk te helpen.

Transparant

Op basis van uw wensen brengen wij een offerte uit, eventueel volledig gespecificeerd. Zo weet u precies waarvoor u betaalt.

Deskundig

Onze deskundige verhuizers werken volgens een duidelijke verhuisplanning en gaan uiterst voorzichtig om met uw eigendommen.

Compleet

Naast verhuizingen kunt u ook bij ons terecht voor opslag van uw eigendommen. Wij hebben zowel kistopslag als archiefopslag.

Eén doel:
tevreden klanten

We werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. We hebben tevreden klanten omdat we goed naar onze klanten luisteren voordat we aan de slag gaan en toegewijde medewerkers hebben die met veel plezier hun werk doen. Dat merkt u aan álles.

0

tevreden klanten

0

Taxaties per jaar

0

Containers (20ft)

0

Vele km's per jaar

Klanten
vertellen

Check ook de onafhankelijke beoordelingen via de erkende verhuizer, klik hier!

Keurmerken