Van Zoggel Verhuizingen

De erkende verhuizer

Van Zoggel Verhuizingen is een toonaangevend verhuisbedrijf in de regio’s Den Bosch, Veghel, Oss, Boxtel, Schijndel, Uden, Son, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel en omstreken. Van Zoggel Verhuizingen is onderdeel van erkend verhuisbedrijf Mondial Vlugo Verhuizingen. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen van elke omvang en aangesloten bij Mondial Movers, het grootste samenwerkingsverband van Erkende Verhuisbedrijven in Nederland. U bent om die reden bij ons verzekerd van een goede verhuisservice.

Naast het uitvoeren van grote en kleine verhuizingen, hebben we ons gespecialiseerd in de (tijdelijke) opslag van goederen en logistieke dienstverlening.

We werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. Altijd met hetzelfde doel: tevreden klanten. En dat lukt. Omdat we goed naar onze klanten luisteren voordat we aan de slag gaan en toegewijde medewerkers hebben die met veel plezier hun werk doen. Dat merkt u aan álles.Historie

Vakkundig, betrouwbaar, zorgvuldig en betrokken. Vier kernwoorden die Van Zoggel Verhuizingen typeren. Het betekent dat we doen wat we beloven, onze afspraken nakomen, we uw eigendommen met de grootste zorg behandelen. Gaat u verhuizen en wilt u meer informatie over hoe wij u daarmee kunnen helpen? Of heeft u opslagruimte nodig voor uw eigendommen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.