Erkende verhuisservice

Wij helpen u verhuizen.

Sterker nog, laat de verhuizing maar aan ons over. Uw verhuizing is onze grootste zorg. Met onze vakkundige verhuizers zijn uw eigendommen in goede handen.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw verhuizing volledig van u overnemen, of nemen wij een deel daarvan voor onze rekening. Wilt u bijvoorbeeld zelf uw spullen in- en uitpakken, meubels demonteren en uw woning schoon achterlaten? Of wilt u dat wij met een volledig verhuisteam deze zaken voor u regelen? Alles is mogelijk. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij al uw wensen en wat de kosten zijn. U bepaalt, wij verhuizen.

 

vrachtwagen

Opslag van uw spullen

Wilt u gaan verbouwen, is uw nieuwe woning kleiner dan uw huidige woning of wilt u spullen tijdelijk opslaan? Ook voor opslag van uw spullen kunt u bij Van Zoggel Verhuizingen terecht.

Niet alleen als u gaat verhuizen, maar ook bijvoorbeeld tijdens een verbouwing kan het zijn dat uw spullen (tijdelijk) ergens anders ondergebracht moeten worden. Een opslagruimte huren kan in dat geval uitkomst bieden. Bekijk meer informatie over opslagmogelijkheden en tarieven of bel 0413 782 102.

20180119_135327

Gaat u verhuizen, of zoekt u opslag voor uw spullen? Wij regelen het voor u.

Vraag vrijblijvend informatie aan, bel 0413 – 782 102