Bedrijfsverhuizing

Alles geregeld voor uw zakelijke verhuizing

Bent u op zoek naar een erkend zakelijk verhuisbedrijf? Ook voor een bedrijfsverhuizing bent u bij Van Zoggel Verhuizingen aan het juiste adres. Als instelling of bedrijf wilt u zo weinig mogelijk merken van een verhuizing. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met zakelijke verhuizingen alsmede het verhuizen van complete archiefsystemen. Van het intern organiseren, plannen en inpakken tot aan het werkelijke zware werk. U kunt rekenen op onze professionele verhuisservice!

Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel 0413 782 102 voor meer informatie.

vrachtwagen

Grote verhuizing?

Een verhuizing van grote omvang vergt een strakke verhuisplanning. Wij delen de verhuizing in dit geval op in drie fases: een voorfase, hoofdfase en een nazorgfase.

Voorfase verhuizing

In deze fase worden alle mogelijke werkzaamheden uitgevoerd die al kunnen voordat de werkelijke verhuizing plaatsvindt. Zo kunnen we ons op de verhuisdag echt richten op het verhuizen zelf, zodat de verhuisdag snel verloopt. om de bulk op de verhuisdag zelf te beperken tot echt verhuizen.

Hoofdfase verhuizing

Mede door een goede voorfase kan de verhuisdag snel gaan. De doelstelling is om deze hoofdfase zodanig uit te voeren dat uw organisatie zo min mogelijk last ondervindt van de verhuizing. Met behulp van een draaiboek wordt alles tot in de puntjes uitgestippeld en weet u precies wat u tijdens de verhuizing kunt verwachten.

Nazorgfase

In de nazorgfase worden lege verhuisdozen weer opgehaald indien u dit wenst. Ook kunnen wij het oude pand schoon opleveren en eventuele achtergebleven spullen voor u afvoeren.

header-bedrijven
2

Erkende verhuisservice voor uw bedrijfsverhuizing nodig of voor opslag van goederen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op 0413 782 102

Bedrijfsverhuizing? Wij regelen het voor u.

Kostbare bedrijfseigendommen zoals servers, kopieerapparaten, printers, computers en kantoormeubilair wilt u met zorg laten verhuizen. Iets waar wij garant voor staan. Onze gediplomeerde medewerkers gaan uiterst zuinig te werk met het verhuizen van uw spullen.

Van verzorgingstehuizen tot overheidsgebouwen, van geavanceerde kantorencomplexen tot bankinstellingen en scholen: Van Zoggel Verhuizingen heeft jarenlange ervaring opgebouwd om uw bedrijfsverhuizing te verzorgen. Wij hebben ook veel ervaring in het inpakken, verhuizen en op de juiste volgorde weer uitpakken van archieven. 

Samen met een strakke verhuisplanning en een projectmanager zorgen wij ervoor dat uw zakelijke verhuizing soepel verloopt. Het belangrijkste is dat uw medewerkers weer snel aan het werk kunnen, en dat uw klanten of instelling zo weinig mogelijk last ondervinden van de verhuizing.

Onze verhuisadviseur komt persoonlijk langs om de verhuizing op te nemen en u alvast van nuttige adviezen te voorzien. Wilt u zelf in- en uitpakken, meubels demonteren of wilt u graag dat een projectleider van Van Zoggel uw verhuizing organiseert? Alles is bespreekbaar en mogelijk. Heeft u een eigen projectmanager aangesteld voor de verhuizing? Dan nemen we daar het draaiboek mee door. Nadat alle werkzaamheden zijn doorgenomen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Zakelijke verhuisservice in Den Bosch, Veghel, Oss, Boxtel, Schijndel, Uden, Son, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel en omstreken.