Erkende verhuisservice

Wij helpen u verhuizen.

Sterker nog, laat de verhuizing maar aan ons over. Uw verhuizing is onze grootste zorg. Met onze vakkundige verhuizers zijn uw eigendommen in goede handen.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw verhuizing volledig van u overnemen, of nemen wij een deel daarvan voor onze rekening. Wilt u bijvoorbeeld zelf uw spullen in- en uitpakken, meubels demonteren en uw woning schoon achterlaten? Of wilt u dat wij met een volledig verhuisteam deze zaken voor u regelen? Alles is mogelijk. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij al uw wensen en wat de kosten zijn. U bepaalt, wij verhuizen.

 

Opslag van uw spullen

Wilt u gaan verbouwen, is uw nieuwe woning kleiner dan uw huidige woning of wilt u spullen tijdelijk opslaan? Ook voor opslag van uw spullen kunt u bij Van Zoggel Verhuizingen terecht.

Niet alleen als u gaat verhuizen, maar ook bijvoorbeeld tijdens een verbouwing kan het zijn dat uw spullen (tijdelijk) ergens anders ondergebracht moeten worden. Een opslagruimte huren kan in dat geval uitkomst bieden. Bekijk meer informatie over opslagmogelijkheden en tarieven of bel 0413 782 102.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Tips garderobedoos
Tips inpakken
Tips autolockdoos

Persoonlijk

Wij leren u graag kennen in een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek, waarin wij uw wensen in kaart brengen om u zo goed mogelijk te helpen.

Transparant

Op basis van uw wensen brengen wij een offerte uit, eventueel volledig gespecificeerd. Zo weet u precies waarvoor u betaalt.

Deskundig

Onze deskundige verhuizers werken volgens een duidelijke verhuisplanning en gaan uiterst voorzichtig om met uw eigendommen.

Compleet

Naast verhuizingen kunt u ook bij ons terecht voor opslag van uw eigendommen. Wij hebben zowel kistopslag als archiefopslag.

Eén doel:
tevreden klanten

We werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. We hebben tevreden klanten omdat we goed naar onze klanten luisteren voordat we aan de slag gaan en toegewijde medewerkers hebben die met veel plezier hun werk doen. Dat merkt u aan álles.

0

tevreden klanten

0

Taxaties per jaar

0

Containers (20ft)

0

Vele km's per jaar

Klanten
vertellen

Check ook de onafhankelijke beoordelingen via de erkende verhuizer, klik hier!

Keurmerken