Verhuistips

U gaat verhuizen. En nu? Een verhuizing wordt vaak onderschat. Er komt vaak meer bij kijken dan wordt gedacht. Daar helpen wij u graag bij! Om u goed voor te bereiden op uw verhuizing hebben we een handig checklist voor u samengesteld. Hierop staan de belangrijkste zaken waar u aan kunt denken. Gratis tips om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Heeft u na het lezen van deze handige checklist nog vragen? U kunt ons altijd mailen of bellen. Mail naar info@vanzoggelverhuizingen.nl of bel 0413 782 102 voor meer informatie.

Checklist verhuizing

Als u gaat verhuizen zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Print de lijst uit en vink af wat u al gedaan heeft. Een handig overzicht! Op deze manier weet u zeker dat u niets vergeet en bent u goed voorbereid op de verhuisdag.

 

13

Verhuisdozen

Het is bij ons ook mogelijk om verhuisdozen en andere materialen te huren of te kopen. Neem hiervoor contact met ons op voor prijzen en meer informatie.

9

Gaat u verhuizen of heeft u opslagruimte nodig? Van Zoggel Verhuizingen regelt het voor u. Neem geheel vrijblijvend contact met ons opĀ 0413 782 102