ERKEND ZAKELIJK VERHUISBEDRIJF

Alles geregeld voor uw zakelijke verhuizing

Bent u op zoek naar een erkend zakelijk verhuisbedrijf? Ook voor een bedrijfsverhuizing bent u bij Van Zoggel Verhuizingen aan het juiste adres. Als instelling of bedrijf wilt u zo weinig mogelijk merken van een verhuizing.

Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met zakelijke verhuizingen alsmede het verhuizen van complete archiefsystemen. Van het intern organiseren, plannen en inpakken tot aan het werkelijke zware werk. U kunt rekenen op onze professionele verhuisservice!


Grote verhuizing?

Een verhuizing van grote omvang vergt een strakke verhuisplanning. Wij delen de verhuizing in dit geval op in drie fases: een voorfase, hoofdfase en een nazorgfase. Zie hieronder hoe dit bij van Zoggel Verhuizingen in zijn werk gaat.

Voorfase verhuizing

In deze fase worden alle mogelijke werkzaamheden uitgevoerd die al kunnen voordat de werkelijke verhuizing plaatsvindt. Zo kunnen we ons op de verhuisdag echt richten op het verhuizen zelf, zodat de verhuisdag snel verloopt. om de bulk op de verhuisdag zelf te beperken tot echt verhuizen.

Hoofdfase verhuizing

Mede door een goede voorfase kan de verhuisdag snel gaan. De doelstelling is om deze hoofdfase zodanig uit te voeren dat uw organisatie zo min mogelijk last ondervindt van de verhuizing. Met behulp van een draaiboek wordt alles tot in de puntjes uitgestippeld en weet u precies wat u tijdens de verhuizing kunt verwachten.

Nazorgfase

In de nazorgfase worden lege verhuisdozen weer opgehaald indien u dit wenst. Ook kunnen wij het oude pand schoon opleveren en eventuele achtergebleven spullen voor u afvoeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Keurmerken