Over ons

Wij staan graag voor u klaar.

Van Zoggel Verhuizingen is een toonaangevend verhuisbedrijf in de regio’s Den Bosch, Veghel, Oss, Boxtel, Schijndel, Uden, Son, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel en omstreken. Van Zoggel Verhuizingen is onderdeel van Vlugo Verhuizingen en gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen van elke omvang.

vrachtwagen

Naast het uitvoeren van grote en kleine verhuizingen, hebben we ons gespecialiseerd in de (tijdelijke) opslag van goederen en logistieke dienstverlening.

We werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. Altijd met hetzelfde doel: tevreden klanten. En dat lukt. Omdat we goed naar onze klanten luisteren voordat we aan de slag gaan en toegewijde medewerkers hebben die met veel plezier hun werk doen. Dat merkt u aan álles.

2

Vakkundig, betrouwbaar, zorgvuldig en betrokken. Vier kernwoorden die Van Zoggel Verhuizingen typeren. Het betekent dat we doen wat we beloven, onze afspraken nakomen, we uw eigendommen met de grootste zorg behandelen.

Van Zoggel is aangesloten bij Mondial Movers, het grootste samenwerkingsverband van Erkende Verhuisbedrijven in Nederland.

8-vz

Wij kunnen u ontzorgen bij alles wat rondom een verhuizing en/of opslag komt kijken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op 0413 782 102