Over ons

Wij staan graag voor u klaar, als familiebedrijf. 

Van Zoggel Verhuizingen is een gerenommeerd bedrijf dat ruim 45 jaar gevestigd is geweest in Berlicum en nu, in verband met ruimtegebrek,  in Veghel is neergestreken. Met ruim 25 medewerkers is het een toonaangevend verhuisbedrijf in de regio’s Den Bosch, Veghel, Oss, Boxtel, Schijndel, Uden, Son, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel en omstreken. Van Zoggel Verhuizingen is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen van elke omvang.

Van Zoggel Verhuizingen is een van de weinige verhuisbedrijven in Nederland die echt onafhankelijk opereert. Deze bewuste keuze zorgt ervoor dat we onze klanten persoonlijker kunnen helpen en sneller kunnen schakelen zonder tussenschakels.

over-ons

Van Zoggel Verhuizingen is van oudsher een familiebedrijf. Vele jaren is het bedrijf van generatie op generatie overgedragen binnen de familie Van Zoggel. In 2007 is het bedrijf overgenomen.

Paul Berlo was toen al de drijvende kracht binnen Van Zoggel Verhuizingen en sinds 2014 mag hij zich ook (enig) eigenaar noemen. Om de familie sfeer van het bedrijf in stand te houden besloten Paul en Danja de naam van het bedrijf niet te veranderen maar te eren. Ondertussen is van Zoggel Verhuizingen nog steeds een familiebedrijf waar ook de kinderen van Paul en Danja regelmatig aan het werk zijn. Daarnaast vormen de werknemers een grote familie waardoor er een goede en ontspannen sfeer heerst.

img_1433

Deze familiaire sfeer ziet u ook terug in de kernwaarden van het bedrijf. Van Zoggel Verhuizingen staat voor persoonlijk ontzorgen op een deskundige en laagdrempelige manier. Wij doen er alles aan zodat u ontspannen kunt verhuizen.

Samen met ons team staan wij graag voor u klaar. Onderscheidend bij Van Zoggel Verhuizingen is dat we met u meedenken om de overlast die een verhuizing met zich meebrengt zo laag mogelijk te laten zijn. Een gedegen advies en hulp bij de voorbereiding van de verhuizing is bij Van Zoggel Verhuizingen in goede handen.

Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk!

vanzoggel-46

Wij kunnen u ontzorgen bij alles wat rondom een verhuizing en/of opslag komt kijken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op 0413 782 102