Nederhof 7A
5258 CB Berlicum

Wij kunnen u ontzorgen bij alles wat rondom de verhuizing komt kijken. Van verhuizing tot opslag kunt u bij ons terecht. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
073 503 70 67

Vrijblijvend adviesgesprek

Over ons

Wij staan graag voor u klaar, als familiebedrijf

Van Zoggel Verhuizingen is een gerenommeerd bedrijf dat sinds 45 jaar is gevestigd in Berlicum. Met ruim 25 medewerkers is het een toonaangevend verhuisbedrijf in de regio's Den Bosch, Veghel, Oss, Boxtel, Schijndel, Uden, Son, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel en omstreken. Van Zoggel Verhuizingen is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen van elke omvang.

Van Zoggel Verhuizingen is een van de weinige verhuisbedrijven in Nederland die echt onafhankelijk opereert. Deze bewuste keuze zorgt ervoor dat we onze klanten persoonlijker kunnen helpen en sneller kunnen schakelen zonder tussenschakels.

Van Zoggel Verhuizingen is van oudsher een familiebedrijf. Vele jaren is het bedrijf van generatie op generatie overgedragen binnen de familie Van Zoggel. In 2007 is het bedrijf overgenomen.


Paul Berlo was toen al de drijvende kracht binnen Van Zoggel Verhuizingen en sinds 2014 mag hij zich ook (enig) eigenaar noemen. Om de familie sfeer van het bedrijf in stand te houden besloten Paul en Danja de naam van het bedrijf niet te veranderen maar te eren. Ondertussen is van Zoggel Verhuizingen nog steeds een familiebedrijf waar ook de kinderen van Paul en Danja regelmatig aan het werk zijn. Daarnaast vormen de werknemers een grote familie waardoor er een goede en ontspannen sfeer heerst.

Deze familiaire sfeer ziet u ook terug in de kernwaarden van het bedrijf. Van Zoggel Verhuizingen staat voor persoonlijk ontzorgen op een deskundige en laagdrempelige manier. Wij doen er alles aan zodat u ontspannen kunt verhuizen.

Samen met ons team staan wij graag voor u klaar. Onderscheidend bij Van Zoggel Verhuizingen is dat we met u meedenken om de overlast die een verhuizing met zich meebrengt zo laag mogelijk te laten zijn. Een gedegen advies en hulp bij de voorbereiding van de verhuizing is bij Van Zoggel Verhuizingen in goede handen.

Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk!