Nederhof 7A
5258 CB Berlicum

Wij kunnen u ontzorgen bij alles wat rondom de verhuizing komt kijken. Van verhuizing tot opslag kunt u bij ons terecht. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
073 503 70 67

Vrijblijvend adviesgesprek

Opslag

Voor zowel particuliere opslag als bedrijfsopslag bent u bij Van Zoggel Verhuizingen bij het juiste adres. Van Zoggel Verhuizingen beschikt over de mogelijkheid tot zogeheten ‘kist’ opslag. Dit heeft als grote voordeel dat uw spullen te allen tijde zijn beschermd. Wij kunnen de kist thuis of op uw zaak vullen. De kist wordt door ons meegenomen en geplaatst in een van onze opslagruimten. Onze opslagruimten zijn allen voorzien van vloerverwarming. Hierdoor is de temperatuur altijd tussen de 10 en 20 graden celsius. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het uitzetten of krimpen van uw meubels.

In toenemende mate zien wij verzoeken binnenkomen van bedrijven die op zoek zijn naar een plaats voor archiefopslag. Logisch trouwens, want de beschikbare vierkante meters binnen een kantoor kunnen over het algemeen veel efficiënter benut worden met werkplekken dan met stapels ruimte verslindend archief.

Wij bieden de bedrijven afgesloten, verwarmde archiefopslag met stellingkasten en diverse soorten opbergsystemen. Vooral voor het “rustend archief” is dit voor vele bedrijven een uitkomst.