Bedrijven

Zakelijke verhuizingen

De tijd dat verhuizen een kwestie van “sjouwen en stouwen” was, ligt alweer vele jaren achter ons. Met de hedendaagse technologieën zijn in elke onderneming dure apparaten aanwezig die met de nodige voorzichtigheid verhuisd moeten worden. Denk hierbij aan servers, computers, telefooncentrales, plotters, printers en kopieerapparaten.

Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met het verhuizen van deze zaken alsmede complete archiefsystemen. Van verzorgingstehuizen tot overheidsgebouwen, van geavanceerde kantorencomplexen tot bankinstellingen, we worden zeer breed ingeschakeld om de gehele verhuizing te verzorgen.

Vanaf het moment dat wij worden gevraagd om een offerte te maken, begint bij ons het proces. Onze verhuisadviseur komt persoonlijk langs om de verhuizing op te nemen en de verantwoordelijke binnen het bedrijf alvast van nuttige adviezen te voorzien.

Er wordt besproken wie de verhuisdozen in- en uitpakt, of er meubels gedemonteerd moeten worden en wat de wensen zijn van de klant. Wij hebben ook ruime ervaring in het inpakken, verhuizen en op de juiste volgorde weer uitpakken van archieven. Nadat alle werkzaamheden zijn doorgenomen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met daarin uw investering in de verhuizing.

17-vz
vrachtwagen

Grote verhuizing? Geen probleem!

Bij verhuizingen van enige omvang delen wij de verhuizing in een Voorfase, een Hoofdfase (de verhuisdag(en) zelf) en de Nazorg. Groot voordeel hiervan is dat er in een vroeg stadium samen met onze verhuiscoördinator wordt nagedacht over welke werkzaamheden er in de Voorfase reeds uitgevoerd kunnen worden om de bulk tijdens de verhuisdag te reduceren tot datgene wat echt belangrijk is; kortom, structuur aanbrengen. Doelstelling is om deze Hoofdfase dermate uit te voeren dat het bedrijf zo kort mogelijk “uit de lucht” is zodat het verlies aan rendement tot een minimum beperkt blijft.

Onze ervaring is dat een goede voorbereiding meer is dan het halve werk. De tijdsinvestering vooraf verdient zich altijd ten volle terug in de Voorfase maar met name in de Hoofdfase. Duidelijkheid in wie, wat, hoe en wanneer zijn van essentieel belang om de gezamenlijke doelstelling te realiseren. Daarom hecht Van Zoggel Verhuizingen veel waarde aan een intensieve samenwerking gedurende de voorbereiding van de verhuizing met de inbreng van ieders wensen, prioriteiten en kennis. Dit wordt, waar nodig, vertaald in een draaiboek waarin alles vastgelegd wordt. Voorkomen dient te worden dat er door gebrek aan communicatie een verkeerd verwachtingspatroon ontstaat.

In de nazorgfase worden de lege verhuisdozen weer opgehaald en wordt hetgeen achtergebleven is in het oude pand desgewenst afgevoerd.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvend adviesgesprek aan of bel 0413 782 102 voor meer informatie.

2
1-vz

Wij kunnen u ontzorgen bij alles wat rondom een verhuizing en/of opslag komt kijken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op 0413 782 102